Cine suntem?
    MASORO este o companie orientată spre afacerea ta, spre dorinţele şi aşteptările tale şi ale clienţilor tăi.

Cu ce ne ocupăm?
    Furnizarea produselor alimentare cu caracter special, aferente ariei de activitate a afacerii pe care o conduci, reprezintă principala ocupatie a firmei MASORO . Iată de ce punem un preţ deosebit pe relaţia cu distribuitorii noştri, şi vedem domeniul afacerilor ca un ciclu de parteneriate pe termen lung, clădite pe încredere şi respect.

Ce ne propunem?
    Scopul firmei noastre este de a oferi clienţilor produsele de care aceştia au nevoie pentru oferirea unor servicii complete şi de calitate mai departe, către proprii lor clienţi. Pe scurt, MASORO se ocupă de crearea premiselor pentru succesul afacerilor tale. Misiunea companiei MASORO pe piaţă este ridicarea la nivelul nevoilor clienţilor.
    Cum? Prin oferirea unui set de produse ce combină rigorile unei reţete tradiţionale cu mijloacele de producţie şi resursele alimentare moderne. Toate acestea pentru a răspunde cerinţelor calitative ale unui public cu standarde ridicate.

De ce MASORO?
De unde am pornit?
    Alături de un grup restrâns de specialişti în produse de cofetărie, am pus bazele unei linii restrânse de producţie, la început doar pentru un număr limitat de cereri. Prima bază oficială a acestei mici afaceri am stabilit-o în 2002, prin înfiinţarea companiei MASORO.
    Deşi în timp ne-am mărit considerabil numărul de clienţi şi aria de acţiune, am rămas fideli unei reţete tradiţionale stricte, fără a face rabat de la nici una dintre condiţiile de producţie ale unui produs de calitate. În prezent deţinem un laborator dotat cu utilaje performante, ce ne ajută să păstrăm rigorile unei reţete tradiţionale, dar şi promptitudinea serviciilor oferite.